Zákaznický servis +420 466 040 440 (Po–Pá: 7:00–20:00, So 8:00–16:00)

Menu

Košík

Váš košík je prázdný. No není to škoda?

Nakupování u nás je radost. A prázdný košík je tak smutný :-(

Košík

Váš košík je prázdný. No není to škoda?

Nakupování u nás je radost. A prázdný košík je tak smutný :-(

Domů
>
3 tipy, jak snadno připravit nedělní oběd

Blog

Darujte k Vánocům jedlé dárky - jak na ně? Vánoční večeře plná vychytávek a tradic 5 tipů na vánoční úklid Vyzkoušejte tohle nepečené cukroví Vánoční novinky do ložnice i obýváku Tyhle dárky udělají vašim blízkým radost! Vánoce pro domácí mazlíčky Recepty na sladké Vánoce Podzimní kolekce Lucie Benešové Podzimní dekorace Nejoblíbenější krémové polévky Trendy barvy tohoto podzimu Rozdělte si kuchyni podle pracovních zón Recepty na dobroty z domácí pekárny 3 tipy, jak snadno připravit nedělní oběd Jak připravit zahradu na podzim a zimu 3 triky, jak na stylovou koupelnu za dostupné ceny Čistá podlaha a okna bez námahy a mokrých rukou! Tipy, jak si po prázdninách odpočinout Poznejte tajemství aromaterapie a provoňte svůj domov Doplňky do kuchyně, které si zamilujete Tipy, jak na úložné prostory v malém bytě Jak nenechat vlasy v létě uschnout? Dopřejte jim tu správnou péči! Připravte se na rodinný piknik Zahradní nářadí, které by vám doma nemělo chybět 4 tipy, jak správně vybrat nové hrnce a pánve 4 tipy, jak proměnit vaši zahradu v dětské hřiště Jak se připravit na kempování? Objevte trend léta: námořnický styl! Propadněte kávovému šílenství 3 triky, jak opticky zvětšit malou koupelnu! 4 tipy, jak jednoduše zatočit s nepořádkem 6 rad, jak grilovat jako šéf Hurá na piknik! Jak si užít jídlo v přírodě? Barevný textil do kuchyně 4 rady, jak rychle uklidit po prodlouženém víkendu Zahrada, hobby a grilování

3 tipy, jak snadno připravit nedělní oběd

 

obed_nedele

Užijte si s rodinou nedělní oběd díky tipům, které m ušetří čas strávený v kuchyni.

Polévku připravte dopředu

Nachystejte si polévku už v sobotu. Nechte ji odstát v našem nerezovém hrnci s odměrkou na vnitřní straně a jídlo podávejte až druhý den. Pokud s vařením začnete v neděli brzy ráno, polévku jen přelejte do termomísy, ve které hotové jídlo jen tak nevychladne.

 


Vařte s těmi správnými pomocníky

Ať už se chystáte vařit svíčkovou, pečenou kachnu nebo kuře na paprice, práci vám usnadní naši pomocníci do kuchyně. Vezměte si k ruce prkénko, které můžete proměnit v násypku i cedník. Práce vám půjde od ruky také díky kuchyňské škrabce na brambory a zeleninu.

 

 

Přichystejte sladkou tečku

Co by to bylo za nedělní oběd bez něčeho sladkého na závěr. Upečte si sladké lívanečky, bábovku nebo dort. Své blízké mile překvapíte i cheesecakem nebo italským tiramisu. K dezertu připravte kávu s mlékem, domácí limonádu a předveďte se s vlastním vaječným koňakem.