Zákaznický servis +420 466 040 440 (Po–Pá: 7:00–20:00, So 8:00–16:00)

Menu

Košík

Váš košík je prázdný. No není to škoda?

Nakupování u nás je radost. A prázdný košík je tak smutný :-(

Košík

Váš košík je prázdný. No není to škoda?

Nakupování u nás je radost. A prázdný košík je tak smutný :-(

Domů
>
3 tipy, jak snadno připravit nedělní oběd

3 tipy, jak snadno připravit nedělní oběd

 

obed_nedele

Užijte si s rodinou nedělní oběd díky tipům, které m ušetří čas strávený v kuchyni.

Polévku připravte dopředu

Nachystejte si polévku už v sobotu. Nechte ji odstát v našem nerezovém hrnci s odměrkou na vnitřní straně a jídlo podávejte až druhý den. Pokud s vařením začnete v neděli brzy ráno, polévku jen přelejte do termomísy, ve které hotové jídlo jen tak nevychladne.

 


Vařte s těmi správnými pomocníky

Ať už se chystáte vařit svíčkovou, pečenou kachnu nebo kuře na paprice, práci vám usnadní naši pomocníci do kuchyně. Vezměte si k ruce prkénko, které můžete proměnit v násypku i cedník. Práce vám půjde od ruky také díky kuchyňské škrabce na brambory a zeleninu.

 

 

Přichystejte sladkou tečku

Co by to bylo za nedělní oběd bez něčeho sladkého na závěr. Upečte si sladké lívanečky, bábovku nebo dort. Své blízké mile překvapíte i cheesecakem nebo italským tiramisu. K dezertu připravte kávu s mlékem, domácí limonádu a předveďte se s vlastním vaječným koňakem.