Užijte si s rodinou nedělní oběd díky tipům, které vám ušetří čas strávený v kuchyni.
Polévku připravte dopředu
Nachystejte si polévku už v sobotu. Nechte ji odstát v našem nerezovém hrnci s odměrkou na vnitřní straně a jídlo podávejte až druhý den. Pokud s vařením začnete v neděli brzy ráno, polévku jen přelejte do termomísy, ve které hotové jídlo jen tak nevychladne.
![]() |
![]() |
Vařte s těmi správnými pomocníky
Ať už se chystáte vařit svíčkovou, pečenou kachnu nebo kuře na paprice, práci vám usnadní naši pomocníci do kuchyně. Vezměte si k ruce prkénko, které můžete proměnit v násypku i cedník. Práce vám půjde od ruky také díky kuchyňské škrabce na brambory a zeleninu.
![]() |
![]() |
Přichystejte sladkou tečku
Co by to bylo za nedělní oběd bez něčeho sladkého na závěr. Upečte si sladké lívanečky, bábovku nebo dort. Své blízké mile překvapíte i cheesecakem nebo italským tiramisu. K dezertu připravte kávu s mlékem, domácí limonádu a předveďte se s vlastním vaječným koňakem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |