Zákaznický servis +420 466 040 440 (Po–Pá: 7:00–20:00, So 8:00–16:00)

Menu

Košík

Váš košík je prázdný. No není to škoda?

Nakupování u nás je radost. A prázdný košík je tak smutný :-(

Košík

Váš košík je prázdný. No není to škoda?

Nakupování u nás je radost. A prázdný košík je tak smutný :-(

Domů
>
Nejoblíbenější krémové polévky

Blog

Tipy Lucie Benešové, jak být fit Darujte k Vánocům jedlé dárky - jak na ně? Vánoční večeře plná vychytávek a tradic 5 tipů na vánoční úklid Vyzkoušejte tohle nepečené cukroví Vánoční novinky do ložnice i obýváku Tyhle dárky udělají vašim blízkým radost! Vánoce pro domácí mazlíčky Recepty na sladké Vánoce Podzimní kolekce Lucie Benešové Podzimní dekorace Nejoblíbenější krémové polévky Trendy barvy tohoto podzimu Rozdělte si kuchyni podle pracovních zón Recepty na dobroty z domácí pekárny 3 tipy, jak snadno připravit nedělní oběd Jak připravit zahradu na podzim a zimu 3 triky, jak na stylovou koupelnu za dostupné ceny Čistá podlaha a okna bez námahy a mokrých rukou! Tipy, jak si po prázdninách odpočinout Poznejte tajemství aromaterapie a provoňte svůj domov Doplňky do kuchyně, které si zamilujete Tipy, jak na úložné prostory v malém bytě Jak nenechat vlasy v létě uschnout? Dopřejte jim tu správnou péči! Připravte se na rodinný piknik Zahradní nářadí, které by vám doma nemělo chybět 4 tipy, jak správně vybrat nové hrnce a pánve 4 tipy, jak proměnit vaši zahradu v dětské hřiště Jak se připravit na kempování? Objevte trend léta: námořnický styl! Propadněte kávovému šílenství 3 triky, jak opticky zvětšit malou koupelnu! 4 tipy, jak jednoduše zatočit s nepořádkem 6 rad, jak grilovat jako šéf Hurá na piknik! Jak si užít jídlo v přírodě? Barevný textil do kuchyně 4 rady, jak rychle uklidit po prodlouženém víkendu Zahrada, hobby a grilování

Nejoblíbenější krémové polévky

Přinášíme vám 3 nejlepší recepty na krémovou polévku, která v chladných dnech zasytí a zahřeje. Základem každé polévky je tyčový mixér, který najdete na Astoreo.

 

Brokolicová polévka

Nejtypičtější krémová polévka, kterou musí milovat opravdu každý. Příjemná chuť brokolice spojená s lahodnou smetanou vám zaručeně dodá sílu a energii.

Ingredience

500 g brokolice

500 ml zeleninového vývaru

1 malá cibule

3 menší brambory

200 ml smetany na vaření

 

Postup

1.      Brokolici rozdělte na malé kousky.

2.      Na oleji osmažte cibulku.

3.      Až se cibulka osmaží, do hrnce přidejte nakrájené brambory a zalijte směs horkým vývarem.

4.      Vařte brambory dokud nebudou skoro uvařené a přidejte do hrnce brokolici.

5.      Potom nechte vařit než brokolice a brambory úplně nezměknou.

6.      Vezměte si tyčový mixér a všechno spolu zmixujte dohromady.

7.      Do rozmixované polévky nalijte smetanu na vaření, nechte přejít varem a můžete podávat.

 

FIT TIP: Pokud držíte dietu, vynechte smetanu na vaření. Polévka je vynikající v obou případech.

 

 

Žampionový krém

Ten pravý oběd pro labužníky.

Ingredience

500 g žampionů

200 ml smetany na vaření

500 ml vývar (zeleninový, ale chutná výborně i s hovězím)

1 malá cibule

1 česnek

sůl

koření

 

Postup

1.      Žampiony očistěte od slupky a nakrájejte na menší plátky, pozor ale ať nejsou příliš tenké.

2.      Na pánvi orestujte cibuli a česnek (česnek dejte do pánve i když je olej ještě studený, pustí tak do oleje tu správnou chuť).

3.      K orestované cibuli přidejte žampiony, dochuťte je a nechte je vařit, dokud nebudou hotové.

4.      Zalijte žampiony vývarem a přiveďte polévku k varu.

5.      Vezměte mixér a celou směs pořádně rozmixujte.

6.      Na závěr přilijte smetanu podle chuti, nechte přejít varem a skvělý oběd je na světě.

 

TIP: Na začátku vaření si odložte pár malých kousků žampionů, které samostatně opražte. Hodí se na finální dozdobení.

 

 

Hokkaido polévka – říjnový must-have

 

Ingredience

1 dýně hokkaido (cca 600 g)

1 cibule

500 ml zeleninového vývaru

3 stroužky česneku

zakysaná smetana (na dozdobení)

sůl

koření

 

Postup

1.      Hokkaido rozkrojte na polovinu, vyberte semínka a zbavte ji slupky. Takto připravenou dýni nakrájejte na malé kousky, aby se co nejrychleji uvařila.

2.      V hrnci si na oleji připravte cibuli a česnek, které restujte dozlata.

3.      K cibuli a česneku přidejte hokkaido a nechte minutu orestovat.

4.      Přilijte polovinu vývaru a nechte chvíli podusit pod pokličkou.

5.      Až hokkaido změkne, můžete dolít zbytek vývaru a nechat povařit.

6.      Směs rozmixujte a až bude polévka dost hustá, přidejte trochu vody.

7.      Polévku podávejte s kopečkem zakysané smetany.

 

 

Související produkty